EnSource

Met het energieconcept van EnSource bent u als ondernemer klaar voor de toekomst!

 

Over EnSource

Met de oplossingen van EnSource kunnen bedrijven onafhankelijk worden in hun energievoorziening en zelf in control blijven. EnSource ontzorgt de ondernemer in energie. EnSource levert duurzame energie die lokaal wordt opgewekt, lokaal wordt opgeslagen en lokaal wordt gedistribueerd. De energievoorziening van EnSource is circulair. Asresten worden hergebruikt voor compostering. Er is geen restafval. Uit deze lokale energievoorzieningen ontstaan kleine energieclusters, die met elkaar verbonden worden. Klanten van EnSource voldoen aan de ISO 14000 norm voor milieu managementsystemen. Een belangrijk PR instrument, maar ook steeds meer een vereiste van afnemers die zelf ook bezig zijn met duurzame energie en minder belasting voor het milieu.

 

Producten/diensten

EnSource haalt duurzame energie uit hernieuwde energiebronnen in samenwerking met ketenpartners:

  • Windenergie

  • Zonne-energie

  • Geothermische energie

 

  • Bio-energie

Casus: Eurocarbon

EnSource realiseert pellet verbrandingsinstallatie voor Eurocarbon van oude houtmot stook installatie. Stephan Voskamp, General Manager – “We kijken tevreden terug op de installatie en samenwerking”.

EnSource realiseert biomassa-installatie voor Keytec. Middels de verbranding van resthout wordt de energievoorziening deels herwonnen, wat de kosten drukt.

Meer weten over EnSource?